امیررضا حیدری کیست؟

عکس امیررضا حیدری
عکس امیررضا حیدری

خب بریم ی کم از خودم تعریف کنم، ی پسر بچه حدودا 13 ساله بودم و خیلی به گوشی اینترنت علاقه داشتم.

بعد از چند وقت این علاقه خیلی زیاد تر شد و من تصمیم گرفتم ی کامپیوتر بخرم تا ی کم بیشتر با این محیط آشنا بشم بعد از خرید کامپیوتر تازه فهمیدم حاجی عجب جای جذابیه اینترنت!.

گفتم بهتره ی کم آموزش ببینم و شروع کردم به دیدن آموزش درباره هر چیزی از کامپیوتر ولی هر چیزی قیمت داره و قیمت این کار زمانش بود و هزینه ای که برای خرید سیستمم کرده بوده ام از دست رفت حالا میگی چرا الان بهت میگم چون سیستم ی اروری داد که من بلد نبودم حلش کنم و از روی کجنکاوی سیستم رو ی کم دست زدم و وسایل هاشو عوض کردم.

بعد از حدودا 2 روز فهمیدم که سیستم سوخته ولی به علمم اضافه شد که برادر من چیزی رو بلد نیستی دست نزن.

ولی خلاصه هر کسی که میاد تو رشته کامپیوتر باید کنجکاور باشه که بدونه چی چطوری کار میکنه وگرنه اون آدم به درد این رشته نمیخوره، خیلی ها منو مسخره کرده ولی الان بهم افتخار میکنن که من همکارشونم، همه ی اینها رو مدیون خدامم هیمنو بس!

و ی چیزی که یادم رفتم من بچه تهران و ی دهه هشتادی پرچم هر چی هشتادیه بالاس فقط ی چیز رو داخل پرانتز بگم اینکه هیچوقته هیچوقته هیچوقت نا امید نیشید فقط جا نزن همین ادامه بده تا آخرش چون اولا خودت از خودت راضی تری و دوما آدم ها هم تشویقت میکنن که موفق شدی.

پس فقط به جلو نگاه کن تا برنده بشی و عالی زندگی کنی

امیدوارم از این بیوگرافی خوشتون اومده باشه

لینک اصلی مقاله

سریع ترین قالب فروشگاهی ایران

اهمیت لایت اسپید در سایت

افزونه راکت وردپرس چطوریه؟(2021)

ی ,رو ,کم ,کامپیوتر ,ولی ,چیزی ,ی کم ,بعد از ,میکنن که ,و ی ,هر چیزی ,امیررضا حیدری کیست؟

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارائه جاروبرقی های صنعتی دات وب - آموزش برنامه نویسی و طراحی وب مستر روبل KINDER MARKET درمان کرونا با طب سنتی چینی دیجیتال مارکتینگ klickA Sami Yusuf وبلاگ مطلب اینترنت اشیاء از علیرضا زارع جدس علــی جـــوان